Květen - podesta, dveře a štuk

05.05.2018 00:00
Vláďa s Braníkem přijeli jako první, a v bunkru zatopili. Jelikož se nevětralo,srazilo se dost vody. Postupným topením během víkendu ale zmizela. 
Později přijel Péťa s Míšou a Honzou. Péťa přivezl nové dveře jako náhradu za ty, které zplesnivěly. Hned po příjezdu se dveře seřízly a nasadily. Péťa poté namontoval do dveří zámek. Po nasazení dveří šli Míša, Vláďa, David a Honza do Hospody, kde si dali neuvěřitelně dobrou véču. Náčelník zůstal na bunkru a kolem půlnoci přijel Lukáš.
 
V sobotu hned ráno se začlo pracovat. Lukáš s Honzou štukovali místnost pro velitele a Péťa s Vláďou začli s přípravou na betonování pro nově sehnanou střílnu. Míša dělala pomocné práce a David dostal za úkol posekat trávu. Kolem poledne přijel Aleš s Maruškou. Aleš pomáhal Péťovi a Vláďovi s betonováním. Honza s Lukášem šli na rychlý oběd, který trval tři hodiny. Po návratu na bunkr se Honza vrátil ke štukování a Lukáš se uložil do postele, kde strávil zbytek dne. Večer se šlo na chvíli do hospody, kde jsme zakončili den krvesajem. 
 
V neděli ráno udělala Maruška úžasnou snídani jinak se nedělní den odehrával zhruba stejně jako předešlý, s tím rozdílem, že Lukáš celý den prospal. Vláďa odjel brzy ráno bez rozloučení. Odpoledne pak odjel Aleš s Maruškou a Lukášem, také přijel Vojta a přivezl klobásy, a udělali jsme si hezký večer u ohně. 
 
V pondělí Vojta postavil komín jaký bunkr neviděl a celý den vysoušel bunkr. Také zase pořešil dřevo a pokopal kus stropnice. Honza štukoval a Petr dodělával podestu pod střílnu. Odpoledne jsme se byli podívat na T-S 4, která je ve fázi 0 a shodli jsme se, že už bychom do toho znova nešli. Jó, je to řehole. Večer pak přijel náš Bunkrodárce a my ho provedli po novinkách a objevili fotbalgolf v Pavlišově. Závěrečný večer byl intenzivní, klasicky u Vlčků. 
V úterý jsme poklidili co bylo třeba, opekli zbylé klobásy a jeli domů. 
Těšíme se v červenci! 
 
Honza