Květen 2020 - Roušky, elektrika, ucho a rozséváme semeno.

07.05.2020 15:30

Dorazili jsme už ve čtvrtek, páč pátek bylo volno a šli okouknout, jak v téhle divné době fungují u Vlčků. Zelený pivo do kelímku i na cestu zvedlo náladu, tady je svět ještě v pořádku. V pátek se k Vojtovi, Honzovi, Míše a Petrovi přidal i Láďa se Zuzkou a celý den jsme dodělávali různé opravy a úpravy, Petr zabetonoval odpad, Láďa se Zuzkou zaseli na stropnici trávu, Vojta s Honzou začali pomalu opravovat ucho a celkově tak jako byla pohoda. Večer jsme dojeli pro točený a udělali táborák a buřty, počasí vyšlo a místní nás nehnali vidlema, naopak to vypadlo, že nás i docela rádi vidí. 

V sobotu chlapi sjeli pro nějaké kostky a začali jsme opravovat ucho u zvonu. Jenom decentně, aby byla na léto hotová rovina, ten hlavní záhul a velký čištění teprve přijde. Honza s Míšou pak k večeru odjeli domu, ale drželi se a vyrazili až bylo hotovo. Dík. Mezi tím Petr s asistencí potahal zase nějaké další kabely, takže už nám svítí i studna a místnosti okolo ní, zbývá už jenom sklad materiálu. Také jsme měli pizza šneky za odměnu a pivo a jídlo od Vlčků. 

V neděli se pak už jen douklidilo, usadila další řada a trochu šalování a jeli jsme dom.

 

Z nových věcí máme parádní plexi kryty do střílen, na které si všichni stěžují, protože buď přes ně svítí moc sluníčko do očí nebo nejdou vydloubnout a zářivky do ubykace. Peťo vydrž, až se do krytů dají šrouby na vyndání, budou dokonalý! :-D

 

Byla to pěkná vzpruha a změna po dvou měsících doma a těšíme se na léto!