Říjen - plot, zeď, pravá střelecká

26.10.2016 19:00

První skupinka nedočkavců čekala na bunkru ve čtvrtek už od pěti, i když Petr, Bára a Vojta dorazili s klíčemi až kolem sedmé. Zatopili jsme, probrali bojový plán na příští dny, vyměnili zážitky ze všedního života a šli spát.

V pátek ráno přijel Láďa s materiálem a začali jsme stavět. Petr s Tomášem dozdili zeď v levé střelecké místnosti, Láďa s Vojtou vyrobili zábradlí kolem obou diamanťáků, aby do nich nikdo omylem nespadl. (Zjistili jsme, že ploty nejsou žábo-vzdorné, ale shodli jsme se, že tam skočila schválně a ne omylem.) Večer jsme zakončili v restauraci u Vlčků, kde jsme se poprali s vepřovými hody.

V sobotu panovala ospalá nálada, ale i přes to Péťa dojel pro štuk a vyštukovala se celá nová stěna, donatřel plot a nařezaly nějaké větve, aby bylo dříví, až přijedeme v zimě. Tomáš s klukama koukli odborně na studnu a vyndali nějaké staré plechovky, lucernu a bordel, bohužel klacky v 5ti metrech odolávají. Zatím. Po setmění jsme zašli na chvilku k Vlčkům a večer se stavil náš bunkrodárce pan Perthen, který vypadal s naší prací spokojený. Den jsme zakončili pravděpodobně posledním letošním táborákem.

V neděli jsme dořezali větve, uklidili a pofackovali pravou střeleckou, výstavní místnost. Vypadá to pěkně J

Chtěli bychom poděkovat všem, co se na nás přijeli podívat, ať sousedům N-S 93b, N-S 61, K-S 5, N-D-S 73, ex-Skutina, či okolo jdoucím turistům, vážně potěší, když slyšíme, že to neděláme úplně špatně a hlavně úplně zbytečně.

Omlouvám se všem, na které nebo na jejichž zásluhy jsem zapomněl, byl to náročný víkend.

Vojta