Mikuláš - odpad nábojnic u dvojčete, kus zdi a Honzo, rozhodně nepůjdeme na stropnici

07.12.2018 11:08

Omlouvám se za opožděné hlášení, ale Vánoce, dovolená..znáte to. Ale stihnul jsem to ještě letos!

Petr s Vojtou vyrazili už v pátek vlakem, aby dorazili za světla a zatopili. Model se osvědčil, budeme ho praktikovat i nadále. Vojta šel následkem firemního večírku hned spát, Petr se pustil do stavby odpadu nábojnic. Večer přijela Maruška, tak jdeme slavit k Vlčkům. Cestou hledáme Tomáše (1) ani v hospodě nebyl (2) ani cestou zpátky (3).

V sobotu až moc brzo ráno dorazil Honza s Míšou, kteří cestou nabrali Láďu. Po důkladném odpočinku se s vervou sobě vlastní Vojta s Honzou a zamotanou Maruškou vrhnuli na odkopávání stropnice, která se zase hnula, v květnu by to mělo být hotové. Snad. Doufám. Proboha, prosím..

Petr dolepil odpad nábojnic a s Bocmanem nahodili kus zdi u schodů. K odpoledni přijela postupně Julie, Milan a pan Perthen se synem, takže na to že byl prosinec, 10 lidí je hezké číslo. Cestou k Vlčkům hledáme Tomáše (4) v hospodě nás informují že je je na hřišti (5) v brzkých ranních hodinách doma ještě nebyl (6)

V neděli Honza sjel pro benzín a po úklidu se vydáváme neúspěšně hledat Tomáše (7) a Láďa do hospody. Honza zdrcen odjíždí domů a bere s sebou Míšu a Marušku. Cestou z hospody Tomáš najde Bocmana, takže nakonec vše dobře dopadlo, odjíždíme spokojeni, ověšeni višňoukou a těšíme se na příští rok.