Listopad - štuk a cihly pod betonem, letos naposledy.

16.11.2017 20:32

Vyrazili jsme ve čtvrtek, jak je již naším zvykem, napětkrát. První přijel Láďa, který zatopil, za což mu všichni děkujeme, poté se postupně v dvouhodinových intervalech přitrousili Lukáš s Honzou, Petr s Vojtou a Míšou a nakonec Tadeáš s Mírou. Večer proběhlo plánování prací, truchlení nad sežraným pivem, viz fotogalerie a lehká návštěva u Vlčků.

V pátek Petr zašaloval futra do místnosti velitele a začal štukovat. 

Míša natřela zbroušený strop v pravé střelecké (hurá, nebude výstava plní rzi, v létě pokračujeme levou střeleckou) a společnými silami jsme jí nastěhovali zpět. (Místnost, ne Míšu)

Láďa s Mírou přesunuli latrýnu, páč už byla plná

Honza s Milanem /o jehož příjezdech, odjezdech a následných comebackách jsem ztratil přehled, ale snad to byl pátek/ natáhli elektriku a světlo do umývárky

Vojta s Mírou začali s úklidostavbou cihlové příčky v podzemí u schodů (takový to když vám překáží hromada cihel, tak z nich něco postavíte)

A Lukáš prospal dva dny za 24 hodin. Večer u Vlčků se ale činil a domluvil u Tomáše motorovku i s obsluhou, takže jsme mohli v sobotu nařezat a naštípat zbytek dřeva od Víta. Domorodcům dík.

V Sobotu tedy řezání a sekání dřeva (Lukáš, Vojta, Míša, Braník kterej se zjevil v pátek v noci) Poté Honza s Peťou doštukovali nové místnosti, Vojta s Láďou spotřebovali zbytek cihel na zeď a dva dny za den prospal pro změnu Tadeáš. Také proběhl úklid skladu materiálu pod taktovkou Petra a Ládi, takže nikdo z ostatních netuší co kde najde. Večer nás navštívil náš bunkrodárce a tak jsme ho vzali k Vlčkům na pivo a topinku. Prej schváleno.

V neděli klasický stres od rána co kde poklidit a zabalit, už se nic zajímavého nestalo.

 

Jinak díky za účast bylo faj po dlouhý době vidět tolik lidí.

 

Omlouvám se těm na které jsem zapomněl ve výčtu zásluh, prostě nestíhám sledovat co všechno se děje najednou a kdo se okolo ochomejtá, pozorný čtenář si jistě všiml, že za pátek a sobotu chybí 4-5 člověkodnů práce, tak se když tak hlaste, rád dopíšu.