Listopad-podlaha, úklid, elektrika

17.11.2016 10:05

Využili jsme státního svátku a ve čtvrtek jsme se (v dosti ořezané sestavě - Petr a Vojta) sešli na nádraží a vyrazili směr bunkr.

cestou jsme se byli podívat na N-S 88 Transformátor, který je volně přístupný a díky blízkosti Náchoda také plný odpadků a hadrů.

Na Vodojem jsme dorazili kolem oběda a jelikož pršelo, tak jsme vymýšleli alternativní program pod střechou, Takže Petr uklízel nepotřebné věci do spodního patra, aby bylo nahoře k hnutí a Vojta začal s odsekáváním poslední řady cihel, která v zázemí bránila pohodlnému umístění židlí. Na tomhle místě mělo původně být něco jako "Den jsme zakončili u Vlčků" ale po návratu jsme ještě doodsekali zbytek cihel a připtavili na betonování podlahu.

 

V Pátek přijel Tomáš s kamarádem, který nám pokácel strom a Tomáš ho nasekal, takže máme ještě více dřeva a můžeme dorazit i když bude mrznout. Petr natahal elektriku v pravé střelecké/ukázkové místnosti, takže už není plná provizorních drátů a Vojta vybetonoval podlahu v zázemí, dá se sedět, hurá. Večer jsme ukončili u Vlčků, kde jsme nadávali, že s námi nejezdí tolik lidí co dřív.

V sobotu jsme dotahali a uklidili zbytek polen a postupně odjeli za povinnostmi zpět do Prahy, snad jsme letos nebyli naposledy :)